Jupiter Ascending

Ben je op zoek naar ondertitels voor

Jupiter Ascending

Download ze dan via www.uitleg-films-downloaden.nl

Jupiter Ascending.srt


Hoewel het voor ons nog niet helemaal duidelijk is of onderstaand bericht ook voor series geldt, hebben we ons aan onderstaand bericht gehouden.


Beste bezoeker van Uitleg Films Downloaden

Wij werden op de hoogte gesteld dat een ondertiteling van een film een inbreuk is op auteursrechten. Hoewel wij zelf geen ondertiteling aanbieden maar een link naar een website waar deze ondertiteling te downloaden is, willen wij ons distantiĆ«ren van illegale content.

Zo bepaalde de rechtbank Amsterdam recentelijk. Stichting Laat Ondertitels Vrij (SLOV) behartigt, zoals haar naam doet vermoeden, de belangen van makers en gebruikers van ondertitels bij televisie- en filmwerken.

Vanaf het begin dat het mogelijk is om films te downloaden is het ook mogelijk om daar een ondertiteling bij te vinden. in mei 2017 bepaalde de rechtbank Amsterdam dat de ondertitels van films zijn niet vrij van auteursrecht. De rechtbank oordeelde dat voor het maken en verspreiden van ondertitels bij buitenlandse films toestemming nodig is van de auteursrechthebbende op het filmwerk.

Aangezien wij van uitleg-films-downloaden.nl niet bij machte zijn voor elke film deze toestemming te achterhalen hebben wij de verwijzingslinks verwijdert.