Big Hero 6

Ben je opzoek naar ondertitels voor

Big Hero 6

Download ze dan via www.uitleg-films-downloaden.nl

Big Hero 6.srt


Beste bezoeker van Uitleg-films-downloaden.nl

Wij werden op de hoogte gesteld dat een ondertiteling van een film een inbreuk is op auteursrechten. Hoewel wij zelf geen ondertiteling aanboden maar een link naar een website waar deze ondertiteling te downloaden is, willen wij ons distantiƫren van illegale content.

Helaas voor de doven en de slechthorenden onder ons die door de auteurswet nu geen ondertiteling meer kunnen downloaden, ook al hebben ze de film die ze willen bekijken wel legaal gekocht.

Zo bepaalde de rechtbank Amsterdam recentelijk. Stichting Laat Ondertitels Vrij (SLOV) behartigt, zoals haar naam doet vermoeden, de belangen van makers en gebruikers van ondertitels bij televisie- en filmwerken.

Vanaf het begin dat het mogelijk is om films te downloaden is het ook mogelijk om daar een ondertiteling bij te vinden. in mei 2017 bepaalde de rechtbank Amsterdam dat de ondertitels van films zijn niet vrij van auteursrecht. De rechtbank oordeelde dat voor het maken en verspreiden van ondertitels bij buitenlandse films toestemming nodig is van de auteursrechthebbende op het filmwerk.

Aangezien wij van bierdopje.nl niet bij machte zijn voor elke film deze toestemming te achterhalen hebben wij de verwijzingslinks verwijdert.

Lees de uitspraak van de rechtbank.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*