Handige Links

Links t.b.v. Uitleg Films Downloaden.
Java t.b.v. Limewire
Surf naar de website van java en klik op “Heb ik Java?”. U krijg vervolgens te zien of u beschikt over de laatste Java-versie en kunt desgewenst upgraden. Let op tijdens de installatie, want Java heeft de vervelende eigenschap om ook de Google Toolbar en Google Desktop te installeren.

Optionele afspeelprogramma’s:
Wanneer u sommige bestanden niet kunt afspelen op uw computer, kunt u hiervoor andere “spelers” gebruiken. Hieronder benoemen wij 2 spelers die vrijwel alles afspelen, u kunt deze via onderstaande linken downloaden:
1) DIVX (Klik op “Free Download”)
2) VLC (Klik op “Download VLC”)

Films zoeken
Via 1 van de volgens websites zoekt u uw film of muziek naar keuze:
(Er zijn steeds meer bedrijven die het auteursrecht op een juiste wijze hebben geregeld en bieden de mogelijkheid om op volledig legale wijze films te downloaden. Denk hierbij aan diensten zoals Netflix, iTunes en TheTorrentMap.)
1) TheContentMap (nederlandstalig)
Wil je weten waar je een film kan downloaden, een muziekalbum of een video game kan streamen? TheContentMap helpt je om legale content op internet te vinden en daar op een faire wijze gebruik van te maken.
thecontentmap.nl biedt je een uitgebreide lijst met legale websites en diensten waar je in de meeste gevallen met één muisklik op het icoontje direct naartoe kunt gaan.
2) Netflix
3) iTunes
4) ThePirateBay
LET OP! Downloads van  ThePirateBay kunnen mogelijk inbreuk doen op auteursrechten.
Deze downloads zijn illegaal. Wij adviseren u om, voordat u start met downloaden, u ervan te verwittigen of uw download geen inbreuk op auteursrechten maakt. 

Zoeken van ondertiteling
Websites voor het vinden en gratis downloaden van Nederlandse ondertitelingen:
1) NLondertitels.com
2) Ondertitel.com
3) Subtitlesnl.com
4) Subscene.com
Ga naar 1 van deze bovengenoemde sites en zoek de ondertiteling voor uw film. Vervolgens download u het bestand.

Nieuwsgroepen:
1) Usenet4u.nl U heeft al een onbeperkt download abonnement voor 9,90 euro per maand!
2) Hitnews.eu U heeft al een onbeperkt download abonnement voor 2,95 euro per maand!
LET OP! Deze toegangsproviders naar nieuwsgroepen zijn enkel deuren die geopend worden naar de nieuwsgroepen. Downloads vanaf de nieuwsgroepen kunnen mogelijk inbreuk doen op auteursrechten. Wij adviseren u om, voordat u start met downloaden, u ervan te verwittigen of uw download geen inbreuk op auteursrechten maakt.

Film of muziek downloaden:
U gaat naar 1 van de onderstaande websites om uw film of muziek naar keuze te zoeken.
1) Nzbindex.nl
2) Yabsearch.nl
3) Binsearch.info
LET OP! Bovenstaande sites zijn zoekmachines die verwijzen naar andere sites. Downloads van de gevonden sites kunnen mogelijk inbreuk doen op auteursrechten.
Downloads van films die inbreuk maken op auteursrechten zijn illegaal. Wij adviseren u om, voordat u start met downloaden, u ervan te verwittigen of uw download geen inbreuk op auteursrechten maakt.

 TV op je PC kijken
Ben jij het ook zo zat om iedere keer de TV te delen met jouw huisgenoten? Vanaf nu kun jij TV op je PC kijken. Een simpel en handig programma en binnen no-time geinstaleerd op je PC op Laptop! TIP: TV op je PC kijken

Wii Unlock vergelijkingen
Voor informatie over Wii Unlock.
Vergelijkingssite waar je alle producten kunt vinden die te maken hebben met wii unlock. Vergelijk de diverse paketten en kies het beste unlockpakket dat bij je past! Simpel wii ombouwen

Diverse Linkpartners:
Uw verloren wachtwoorden terugvinden (zoals Facebook, Whatsapp) op Hack Software
Verwijder het Lock op uw apparaten
Het Unlocken van uw Ipad

Uitleg Zelf films downloaden
Wil jij films en muziek downloaden en je weet niet hoe dat moet doen? Uitleg Films Downloaden