Via Torrent

(bit)Torrent
Torent is een methode om databestanden via meerdere computers uit te wisselen. Dat houdt dus in dat een bestand dat u wilt downloaden op meerdere computers staat die met elkaar verbonden zijn. Bestanden die u download zijn dus opgesplist in verschillende fragmenten. Deze fragmenten worden tijdens het downloaden samengevoegd tot 1 bestand.

Films kunt u op diverse sites zoeken.
U treft op onze linkpagina onder het kopje “film zoeken” een overzicht via welke websites u kunt zoeken naar uw film of muziek naar keuze.
Let er wel op dat u enkel legale content download, het downloaden van illegale content is strafbaar.

Zoek uw favoriete film en klik deze aan om te downloaden! Zet het bestand vervolgens in uw favoriete map of bijvoorbeeld op uw bureaublad. Klik het bestand aan, nadat deze volledig is gedownload. Vervolgens wordt Limewire automatisch opgestart en zal uw film worden gedownload.

Let op: Films van 700mb of 1.4GB zijn vaak XVID of DIVX bestanden, kies voor DVD R kwaliteit een film die minimaal rond de 4.4GB is, dit zijn vaak volledige DVD films. Afwijkende bestandgrootten die kleiner zijn dan 4.4GB zijn vaak niet juist. Zorg ervoor dat er bij “Complete” 100% staat!

Hou er rekening mee dat er achter de film GEEN P van password staat. Als u dan geen lid bent van de betreffende site, kunt u deze niet bekijken.

XVID/DIVX of DVD R downloaden?

Als u een DVD R bestand kunt downloaden (dus een film met een grootte rond de 4.4GB) heeft dit de voorkeur! Waarom? Simpelweg omdat de kwaliteit iets beter is en gelijk helemaal compleet is. Echter is de DIVX kwaliteit enigszins verwaarloosbaar ten opzichte van de DVD R, wanneer u hier dus iets minder waarde aan hecht, download u de XVID / DIVX. Dit gaat vele malen sneller…

In het kort: 

1) U kunt dus ook kiezen voor DIVX/XVID, dit zijn kleinere bestanden van rond de 700mb of 1.4GB en sneller gedownload.
2) Kiest u een DVD R dan duurt dit over het algemeen 4x tot 6x zolang om te downloaden. Heeft u geen haast, dan is dit natuurlijk geen probleem.